Δελτίο ομορφιάς από Δευτέρα 1/9 ως Πέμπτη 4/9




Συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα! γράφει η Στέλλα Κουρή

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει με την ενέργεια της Πανσελήνου η οποία δεν είναι η καλύτερη για την ομορφιά.

Την Δευτέρα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την ομορφιά σας χωρίς όμως να κάνετε αλλαγές. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να αλλάξετε την εμφάνιση σας με οποιοδήποτε τρόπο. Δώστε προσοχή σε εργαλεία που παράγουν θερμότητα και αποφύγετε το κούρεμα. Αν θέλετε να κάνετε κάτι για να ομορφύνετε απλά χτενίστε μαλλιά σας και φροντίστε να είναι λαμπερά και όμορφα.

Η Τρίτη είναι μια ημέρα που δεν έχει επιλογές σε θέματα περιποίησης. Αποφύγετε την περιποίηση των άκρων σας. Μπορείτε απλά να περάσετε ένα βερνίκι στα νύχια σας σε γήινη απόχρωση.
Την Τετάρτη απλά προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώθετε καλά. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα χρώμα στα μαλλιά σας ιδιαίτερα αν οι αποχρώσεις που χρησιμοποιείτε έχουν γήινο τόνο.  
Την Πέμπτη τα θέματα της διατροφής και της υγείας θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται. Στα θέματα που αφορούν την εμφάνιση σας  και τα μαλλιά σας αποφύγετε το κούρεμα καθώς και όλα τα κομμάτια που αφορούν τον καλλωπισμό σας… θα έρθουν καλύτερες ημέρες που θα σας το επιτρέπουν.
Η πρακτική συμβουλή: Για να καλύψετε κοκκινίλες και σπυράκια χρησιμοποιήστε consiler με πράσινη απόχρωση. Βάλτε το στο πρόσωπο σας πριν από το make up.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που τα άλλαξαν όλα, οι Λιονταρίνες που λάμπουν και οι Σκορπίνες που παθιάζονται.  

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf