Star Stylist … Δελτίο ομορφιάς από Παρασκευή 12/9 ως Κυριακή 14/9


Star Stylist … Δελτίο ομορφιάς από Παρασκευή 12/9 ως Κυριακή 14/9

Ξεκινάει ένα τριήμερο δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, την υγεία και την διατροφή. Οπότε μην χάνετε λεπτό και αξιοποιήστε τις όψεις του ουρανού όσο καλύτερα μπορείτε.

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα όπου η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα κάνει  όψη με την Αφροδίτη. Σε θέματα που αφορούν την ομορφιά δείχνει μια ημέρα αρκετά καλή για κούρεμα ιδιαίτερα αν αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι υγεία. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με την απολέπιση και οτιδήποτε χρειάζεται να αφαιρέσετε από τον οργανισμό σας. Μπορείτε να βάλετε μια μάσκα στα μαλλιά σας η οποία να αφορά την αναδόμηση ή στο πρόσωπο σας μια μάσκα αργίλου και να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό. Αν σκεφτόσαστε να ακολουθήσετε μια δίαιτα ή μια διατροφή είναι πολύ καλή ημέρα για να κάνετε την αρχή.

Το Σάββατο είναι μια ημέρα που μπορείτε να κάνετε όσα έχω αναφέρει παραπάνω με την μόνη διαφορά ότι την Παρασκευή μπορεί να έχουν πιο καλά αποτελέσματα (επειδή οι όψεις πραγματοποιούνται). Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε για την ημέρα του Σαββάτου είναι να βάλετε τα πράγματα σε τάξη είτε κάνοντας καθαριότητα στον χώρο σας, είτε ταχτοποιώντας εκκρεμότητες.

Η Κυριακή συνήθως είναι η ημέρα χαλάρωσης… αλλά τελικά ποιος χαλαρώνει; Όχι πολλές από όσο γνωρίζω. Η ημέρα ξεκινάει με αρκετά δραστήριο ρυθμό. Μια εκδρομή θα ήταν αρκετά καλή ιδέα! Τώρα όσο αφορά την ομορφιά η καλύτερη επιλογή είναι το μασάζ που βοηθάει την χαλάρωση. Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού (και με την ενέργεια της αυριανής Νέας Σελήνης) μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο ντύσιμο σας αξεσουάρ και οτιδήποτε προσφέρει ρομαντισμό και ομορφιά.

Η 1η πρακτική συμβουλή: Μπορείτε να κάνετε απολέπιση στο πρόσωπο σας με φυσικό τρόπο. Τα υλικά που χρειαζόσαστε είναι η ζάχαρη και το ελαιόλαδο. Βάζοντας ίσα μέρη και από τα δύο υλικά απλά ανακατέψτε τα. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο σας και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μετά ξεβγάλετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό, σκουπίστε το και βάλτε την κρέμα σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπο σας πριν ξεκινήσετε την απολέπιση.

Η 2η πρακτική συμβουλή: Η φυσική απολέπιση για το σώμα μπορεί να γίνει και αυτή με λάδι και ζάχαρη ή αλάτι (χοντρό). Η διαφορά εδώ είναι ότι θα πρέπει πρώτα να βάλετε το λάδι στο σώμα σας να βουρτσίσετε μαλακά το δέρμα σας και με λίγη πίεση. Μετά να πάρετε την ζάχαρη ή το αλάτι και να κάνετε ένα απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια. Θα σας βοηθούσε πιο πολύ αν αυτό το κάνετε φορώντας γάντια. Αφού τελειώσετε με την απολέπιση ξεβγάλετε το σώμα σας  με χλιαρό νερό και βάλτε το αφρόλουτρο σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια κρέμα σώματος μετά το μπάνιο σας.  

Οι πρωταγωνίστριες του τριήμερου: οι Παρθένες που έχουν βαλθεί να κάνουν αποτοξίνωση, οι Ζυγίνες που περιποιούνται και ομορφαίνουν και οι Σκορπίνες που προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να χάσουν κιλά.   

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf