Σπιτική μάσκα μαλλιών: Απαλλαχτείτε από την ψαλίδα




Μία σπιτική μάσκα μαλλιών πολύ απλή με υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα σας. Τα συστατικά είναι το μέλι, το ελαιόλαδο και ο κρόκος του αυγού. Το καθένα από αυτά τα υλικά κάνει  ενυδάτωση και δίνει αντοχή σε μαλλιά που είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κρόκο αυγού
Ο κρόκος του αυγού προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την βοηθάει να αναπτυχθεί, το μέλι και το ελαιόλαδο βοηθούν την τρίχα να κρατήσει την υγρασία ενυδατώνοντας την και αφήνοντας τα μαλακά.
Η εφαρμογή της: Ανακατέψτε το μέλι, το ελαιόλαδο και τον κρόκο σε ένα μπολ. Μετά ξεκινήστε να τοποθετείτε το μείγμα στα  μαλλιά σας τούφα-τούφα και στο τέλος κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για λίγα λεπτά (αποφύγετε την ρίζα των μαλλιών εάν τα μαλλιά είναι λιπαρά ή κάντε το μασάζ κοντά στην ώρα που είναι να τα λούσετε). Κρατήστε την μάσκα για 20-30 λεπτά και μετά ξεβγάλετε την και λούστε με σαμπουάν.
Για να δείτε αποτελέσματα με το σπάσιμο των μαλλιών καλό θα είναι να επαναλαμβάνετε την μάσκα μία φορά την εβδομάδα.

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf