Η ομορφιά των άστρων του Μαρτίου


Οι καλύτερες ημέρες για την ομορφιά του μήνα...
                                            γράφει η Στέλλα Κουρή

Είναι κάποιες ημέρες του μήνα που μας βοηθάνε να ασχοληθούμε με την ομορφιά μας  και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Παρατηρώντας την Σελήνη και τις όψεις που κάνει με τους άλλους πλανήτες μπορούμε να διακρίνουμε τις πιο κατάλληλες στιγμές για τον καλλωπισμό μας. Έχετε ακούσει από τις μεγάλες γυναίκες που έλεγαν ότι πρέπει τα μαλλιά μας να τα κόβουμε στην γέμιση του φεγγαριού και ιδιαίτερα στην πανσέληνο; Μετά από πολλά χρόνια και εμπειρία μέσα στον χώρο της ομορφιάς διαπίστωσα ότι έχουν δίκιο. Από τότε πολλές φορές όταν θέλω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν την ομορφιά... αν δεν σηκώσω το κεφάλι να δω τον ουρανό... σίγουρα θα ψάξω την Σελήνη μέσα από το αστρολογικό πρόγραμμα για να παρατηρήσω σε πια φάση βρίσκεται! 
Ελπίζω ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν όσο βοηθούν και εμένα. 
Με αγάπη, φως και πολύ ομορφιά για όλες εσάς!!! 



Αν και είναι λίγο εκρηκτικές αυτές οι ημέρες που ζούμε πάντα θα υπάρχει τρόπος να εξωτερικεύουμε την ενέργεια θετικά. 
Την Παρασκευή στις 22/3 και το Σαββάτο στις 23/3 είναι δύο καλές ημέρες για να κουρέψετε τα μαλλιά σας εφόσον στοχεύετε σε ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που συνηθίζετε και τα μαλλιά σας έχουν ανάγκη από όγκο και λάμψη. Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη εκείνη την ημέρα ευνοεί μόνο την διαφορετικότητα και οποιοδήποτε στυλ ξεφεύγει από την απλή καθημερινότητα.  Η ημέρα σας βοηθάει στην δημιουργία των ιδιαίτερα extreme look και styling. Αν θέλετε κάτι πιο απλό προτιμήστε τις επόμενες ημέρες όπου η Σελήνη θα βρίσκεται στον αστερισμό της Παρθένου. 


Από την Κυριακή 24/3 έως και την Τρίτη 26/3 η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο. Τα θέματα που αφορούν την υγεία και την διατροφή μπαίνουν στην πρώτη γραμμή. Ξεκινήστε λοιπόν να τρώτε με μέτρο τις κατάλληλες τροφές (αν δεν βάλετε το σωστό μέτρο τότε  θα φανεί σύντομα στην ζυγαριά σας και θα το καταλάβετε εσείς και όλοι οι υπόλοιποι). Αυτή την περίοδο το σώμα αναζωογονείται βοηθώντας και εσάς να αυξήσετε την ευδιαθεσία σας. 



Ένας σημαντικός παράγοντας για την υγεία την δικιά σας, των μαλλιών σας, των νυχιών σας και του δέρματος σας είναι η διατροφή. Οι τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Ε βοηθούν την σωστή ανάπτυξη όλων αυτών αλλά και ελαστικότητα τους. Από την εμφάνιση μας  φαίνεται εάν ο οργανισμός μας λειτουργεί σωστά.

Εφόσον  αποφασίσετε  να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές σε ότι αφορά την υγεία και την θρέψη τους. Μπορείτε να τα κουρέψετε για να αναπνεύσουν ή απλά να τα ενυδατώσετε. Για όσες γυναίκες θέλουν απλά να κόψουν λίγο τις άκρες (ούτως ώστε να δυναμώσουν και να μακρύνουν πιο γρήγορα) η Σελήνη στην Παρθένο θα τους βοηθήσει για να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα τα οποία θα έχουν διάρκεια.  Αν πάλι πιστεύετε ότι δεν χρειάζονται ακόμα κούρεμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της ημέρας για να τους δώσετε τροφή. Μία απλή μάσκα την οποία θα την έχετε φτιάξει εσείς (Σπιτική μάσκα μαλλιών για την ψαλίδα)

θα τα βοηθήσει αρκετά.


Βέβαια δεν είναι μόνο τα μαλλιά μας που μπορούν να επωφεληθούν αυτές τις ημέρες αλλά το πρόσωπο και το σώμα μας. Για το πρόσωπο αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι έναν απλό καθαρισμό (γαλάκτωμα) και μία μάσκα. Αν δεν έχετε συνταγή θα βρείτε εδώ: Φυσική μάσκα προσώπου με μέλι και ακτινίδιο
 Εάν έχετε μαύρους κύκλους είναι η ημέρα που θα πρέπει να τους περιποιηθείτε καταλλήλως ( Μάσκες για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες των ματιών ). Φυσικά και το υπόλοιπο σώμα θα πρέπει να λάβει την δικιά του περιποίηση. Μια σπιτική μάσκα με Αλόη βέρα που θα  την έχετε φτιάξει μόνες σας θα ήταν ιδανική (κρέμα σώματος με αγνά υλικά).  
Το γεμάτο φεγγάρι από την θέση της Παρθένου βοηθάει την ενυδάτωση και την θρέψη. 






Την Τετάρτη στις 27/3 πραγματοποιείται η πανσέληνος στον άξονα του Κριού-Ζυγού… κάποιες αυτό που θα κοιτάξουν να πραγματοποιήσουν είναι μια εξόρμηση στα μαγαζιά (δεν είναι ανάγκη βέβαια να το παρακάνετε… η υπερβολή είναι πολύ κοντά). Σε θέματα ομορφιάς θα έχετε τις ευκαιρίες για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας κάνοντας τους ένα χτένισμα ή ένα χρώμα. Η καλλιτεχνία θα κυριαρχήσει. Θυμηθείτε ότι τα χαμηλά πιασίματα στα μαλλιά και τα διάφορα λουλουδάκια είναι αρκετά γοητευτικά.  Νομίζω όμως ότι εκεί που θα δώσετε βάση είναι στο στυλ σας και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε. Αυτήν την ημέρα μην βγείτε έξω χωρίς το κολιέ  σας. Ένα ανάλαφρο και ανοιξιάτικο στυλ θα ήταν ιδανικό (αρκεί να το επιτρέπει και ο καιρός) και θα ταίριαζε με την ενέργεια της πανσελήνου. Η πανσέληνος δίνει όλες τις καλές προϋποθέσεις της για οτιδήποτε που μας κάνει να φαινόμαστε πιο όμορφες!

 


Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf