Η ομορφιά των άστρων του Μαΐου Β'




Οι καλύτερες ημέρες για την ομορφιά του μήνα...
                                                                                 Γράφει η Στέλλα Κουρή


                                 Λόγω των ημερών μην ξεχνάμε το τραγούδι της Ελλάδας!
                                                                http://youtu.be/q_xQTlRbLJY


 
Είναι κάποιες ημέρες του μήνα που μας βοηθάνε να ασχοληθούμε με την ομορφιά μας  και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Παρατηρώντας την Σελήνη και τις όψεις που κάνει με τους άλλους πλανήτες μπορούμε να διακρίνουμε τις πιο κατάλληλες στιγμές για τον καλλωπισμό μας. Έχετε ακούσει από τις μεγάλες γυναίκες που έλεγαν ότι πρέπει τα μαλλιά μας να τα κόβουμε στην γέμιση του φεγγαριού και ιδιαίτερα στην πανσέληνο; Μετά από πολλά χρόνια και εμπειρία μέσα στον χώρο της ομορφιάς διαπίστωσα ότι έχουν δίκιο. Από τότε πολλές φορές όταν θέλω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν την ομορφιά (αν δεν σηκώσω το κεφάλι να δω τον ουρανό) σίγουρα θα ψάξω την Σελήνη μέσα από το αστρολογικό πρόγραμμα! 
Ελπίζω ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν όσο βοηθούν και εμένα. Με πολύ αγάπη, φως και πολύ ομορφιά για όλες εσάς!!! 

 Από 18/5 ως 31/5
Αυτήν τη φορά σε κάποιες ημέρες θα σας γράψω και τις ώρες που είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας. Επειδή η Σελήνη δημιουργεί όψεις που ενώ βρίσκεται σε ένα κατάλληλο ζώδιο για διάφορες ασχολίες με θέματα της ομορφιάς… οι όψεις που κάνει μπορεί να δώσουν διαφορετικά αποτελέσματα από ότι θα περιμένετε. Αναφέρομαι μόνο σε ημέρες που έχουν κάτι ιδιαίτερο να πουν… όχι σε όλες.

Το Σάββατο 18/5 είναι η ημέρα που μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας χωρίς όμως να κάνετε κάποια σημαντική αλλαγή. Θα ήταν καλύτερα να το κάνετε από τις 6:00 το απόγευμα και μετά. Σε αυτή την ημέρα της εβδομάδος καλό θα είναι να φροντίσετε να φτιάξετε ένα ελαφρύ διαιτολόγιο αποφεύγοντας τα βαριά φαγητά το οποίο θα το ακολουθήσετε και την επόμενη εβδομάδα. Επειδή η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αισθητή στο πεπτικό σύστημα, ο δυόσμος με τις έχει θεραπευτικές ιδιότητες του θα σας βοηθήσει. Διαβάστε και φτιάξτε μια συνταγή από την στιγμή που θεωρήσετε ότι χρειάζεστε Ρόφημα για το στομάχι… με δυόσμο
 
Την Κυριακή 19/5 από το πρωί μέχρι και τις 5:00 το απόγευμα καλό είναι να αποφύγετε οποιοδήποτε ενασχόληση με την ομορφιά σας… γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Μετά τις 5:00 μπορείτε να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας βάζοντας τους μια μάσκα ενυδάτωσης. Τώρα αν δεν έχετε... μπορείτε να φτιάξετε μια με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας (βρείτε μια συνταγή εδώ). Κάτι άλλο που ευνοεί η ημέρα είναι να βάλετε κρέμα σύσφιξης στο πρόσωπο και στο σώμα σας (βρείτε μια συνταγή εδώ) και απολαύστε τα υπέροχα αποτελέσματα τους.

Την Δευτέρα 20/5 από το πρωί είναι πολύ καλή ημέρα για κούρεμα  ( μην σας πω ότι από το προηγούμενο βράδυ... και ψάχνετε να βρείτε κομμώτρια ). Το κούρεμα αυτή την ημέρα θα προσφέρει περισσότερη υγεία στα μαλλιά σας και θα βοηθήσει την γραμμή που θα επιλέξετε να κρατήσει περισσότερο καιρό. 

Την Τρίτη 21/5 και την Τετάρτη 22/5 είναι δύο πολύ καλές ημέρες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την γκαρνταρόμπα σας… να την ανανεώσετε ή να την τροποποιήσετε. Αν θέλετε να κάνετε ψώνια προτιμήστε την Τετάρτη (βέβαια και η Τρίτη δεν είναι άσχημη). Προσπαθήστε να μην κάνετε υπερβολικές στις αγορές σας.  Ότι και να κάνετε ακούστε και την φίλη σας και φυσικά μην ξεχάσετε να πάτε βόλτα. Καλό θα είναι να πείτε πολλά υγρά αυτές τις δύο ημέρες. 

Την Πέμπτη 23/5, την Παρασκευή 24/5 καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά. Όσο για την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται το Σαββάτο 25/5 στον Τοξότη δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνετε από το να το ρίξετε στην τρέλα. Βάλτε απλά λίγο ανεμελιά στην ζωή σας και φυσικά μην ξεχνάτε σε οτιδήποτε συμβαίνει…. προτιμήστε να  κάνετε ασκήσεις αναπνοής ή να πάτε κανένα ταξιδάκι. Μια ζωή την έχουμε … λοιπόν βαθιές ανάσες και πάμε!


Την Δευτέρα 27/5 μπορείτε να περιποιηθείτε το δέρμα σας και τις διάφορες α-σθένειες του. Αν λοιπόν έχουν εμφανιστεί μύκητες ή διάφορες κοκκινίλες αυτή είναι η ημέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε μαζί τους και να έχετε ριζικά αποτελέσματα. Θυμηθείτε ότι το βαλσαμόχορτο ( διαβάστε περισσότερα εδώ ) έχει πολλές ιδιότητες και μπορεί να σας βοηθήσει όπως και το Χαμομήλι. Την Τρίτη 28/5 μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με το δέρμα σας... βέβαια είναι και μια καλή ημέρα για να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ. Ασχοληθείτε με την θεραπεία για την κοίτη του νυχιού (είναι η επιφάνεια κάτω από το νύχι) και με τις μυρμηγκιές (εφόσον υπάρχουν).

Την Πέμπτη 30/5 τα πνεύματα αρχίζουν και χοροπηδούν. Η ημέρα αυτή μπορεί να σας δώσει την διάθεση για ψώνια αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην στέκεστε αρκετή ώρα όρθιες και να βρείτε έναν πιο ξεκούραστο τρόπο να ξεσκάσετε.
 Μέχρι την επόμενη φορά κοιτάξτε να περνάτε καλά και μην ξεχνάτε… ημέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη ημέρα!

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf