Η ομορφιά των άστρων του Μαΐου Α'




Οι καλύτερες ημέρες για την ομορφιά του μήνα…


Από 1/5 ως 15/5

Φέτος η Μεγάλη Τετάρτη πέφτει πάνω στην πρωτομαγιά.

Ας μην ξεχνάμε 
λοιπόν ότι πέρα από την ημέρα των λουλουδιών και την εβδομάδα των παθών δεν είναι Αργία σήμερα αλλά απεργία! 
Καλή πρωτομαγιά, καλό Πάσχα και καλό μήνα!


Σε θέματα ομορφιάς η Μ.Τετάρτη 1/5 σας δίνει αρκετά καλές προϋποθέσεις για να ασχοληθείτε με τα νύχια σας και να κάνετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας.
Υπάρχει όμως και μια δεύτερη καλή επιλογή η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το δέρμα σας και διάφορα δερματικά προβλήματα που μπορεί να έχουν εμφανιστεί. Επίσης η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αποτρίχωση και το αποτέλεσμα της να έχει διάρκεια. Η επιλογή είναι δική σας. 


Την Μ.Πέμπτη 2/5 είναι μια ημέρα που θα πρέπει να αποφύγετε το κόψιμο των μαλλιών σας αλλά και οποιαδήποτε εργασία για την ομορφιά σας η οποία χρειάζεται αιχμηρά και θερμαντικά εργαλεία για να πραγματοποιηθεί. Σε αυτή την ημέρα αν επιλέξετε να κουρευτείτε (χωρίς να το προτείνω) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μείνετε ιδιαίτερα ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα και το μαλλί σας να αργήσει να επανέλθει σε μια φυσιολογική κατάσταση.


Το Μ.Σάββατο 4/5 είναι η ημέρα που μπορείτε να χαλαρώσετε τα πέλματα σας κάνοντας ένα ποδόλουτρο. Βρήκα μια απλή και εύκολη συνταγή που μπορείτε να την δείτε εδώ: Χαλαρωτικό Ποδόλουτρο με Χαμομήλι .Βέβαια για τα πόδια που είναι λίγο πιο κουρασμένα υπάρχει μια άλλη συνταγή εδώ: Ποδόλουτρο με χαμομήλι και λεβάντα. Μια ακόμη επιλογή για αυτήν την ημέρα είναι να περιποιηθείτε τους κάλους των ποδιών σας χωρίς όμως να προσπαθήσετε να τους αφαιρέσετε.


Την Τρίτη 7/5 με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο του Κριού είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε την ευεξία μας. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε αποφεύγοντας τον καφέ, τις σοκολάτες και την ζάχαρη. Θυμηθείτε ότι τις ημέρες που η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό καλό είναι να πίνετε αρκετό νερό και να προσπαθήσετε να ξεκουράζετε τα μάτια σας.

Βέβαια η ημέρα μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάποιες αγορές που θα αποδειχτούν καλές. Οπότε επιλέξτε την για αγορές σε προϊόντα που αφορούν θέματα Διδύμων και Κριών (όπως πχ. να γραφτείτε στο γυμναστήριο).


Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 10/5  σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με το βάψιμο των μαλλιών σας ιδιαίτερα αν τα βάφετε σε γήινες αποχρώσεις.

Το Σάββατο 11/5 η σωστή γυμναστική στους ώμους μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ευεργετική. Η ομορφιά αυτήν την ημέρα θα έχει έναν πολύ νεανικό χαρακτήρα. Οπότε όσες θέλετε να κάνετε νεανικές και διαφορετικές εμφανίσεις, αυτή είναι η πιο κατάλληλη ημέρα. Επίσης αυτήν την ημέρα καλό θα είναι να βάλετε ένα έλαιο γιασεμί να αρωματίζει τον χώρο σας και να ξεμπλοκάρει τις ενέργειες αλλά βέβαια ότι και αν επιλέξετε να κάνετε φροντίστε να το ρίξτε και λιγάκι έξω.




Την Κυριακή 12/5 είναι μια πολύ καλή ημέρα για βόλτα. Σε θέματα που αφορούν την ομορφιά είναι καλή ημέρα για να βρείτε τρόπους να πλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και μετά αυτό να φανεί στην εξωτερική σας εμφάνιση. 


Την Τρίτη στις 14/5 και την Τετάρτη 15/5 δώστε μεγάλη σημασία στην διατροφή σας και προσπαθήστε να έχετε ένα ελαφρύ διαιτολόγιο.


Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf