Η επιλογή και η φροντίδα των κρυστάλλων




Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των κρυστάλλων η επιλογή του δικού σας κρυστάλλου μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά δεν είναι. Αν εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει ούτως ώστε να επιλέξετε τον κρύσταλλο που μπορεί να σας βοηθήσει.
Κάποιοι διαλέγουν τον κρύσταλλο τους ρωτώντας το εκκρεμές. Είναι και αυτή μια καλή μέθοδος. Βέβαια το καλύτερο είναι να νιώσετε ότι ένας κρύσταλλος σας τραβάει. Τότε σίγουρα αυτός ο κρύσταλλος είναι για σας. Η ενέργεια του συντονίζεται με την δικιά σας και τότε αντιλαμβάνεστε μια ισχυρή ενεργειακή επικοινωνία που σίγουρα δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Η φροντίδα των κρυστάλλων σε κάθε κρύσταλλο είναι διαφορετική . Είναι καλό να μην αφήνετε άλλους να αγγίζουν τους κρυστάλλους σας για ένα και μόνο λόγο. Ο κρύσταλλος σας έχει την ενέργεια του και την δικιά σας. Όταν λοιπόν τον αγγίζουν άλλοι οι δονήσεις τους μπορεί να μην είναι συμβατές με το δικό σας ενεργειακό πεδίο και το αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο σε εσάς με κάποιο είδος ανισορροπίας ή μπλοκαρίσματος. Με τους κρυστάλλους φέρνουμε ισορροπία και σταθερότητα, οπότε μια διατάραξη αυτών δεν θα ήταν ότι καλύτερο.
Δώστε σημασία στον τρόπο που φυλάτε τους κρυστάλλους. Φυλάξτε τους τυλιγμένους ξεχωριστά και προσεχτικά. Αν φυλάξετε μαζί πέτρες με διαφορετικό βαθμό σκληρότητας, οι σκληρότερες θα γρατζουνίσουν τις μαλακότερες πέτρες.



Πηγή : Η Βίβλος των Αγγέλων

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf