Η ομορφιά των άστρων του Απριλίου






Οι καλύτερες ημέρες για την ομορφιά του μήνα...
                                            γράφει η Στέλλα Κουρή


Από 1/4 ως 15/4

Καλημέρα και καλό μήνα! Οι ημέρες του Απριλίου παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα της ομορφιάς. Φυσικά μας βοηθάει η διάθεση μας επειδή μπήκε η άνοιξη! Ήρθε η στιγμή που θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε ξανά την Σελήνη στην καθημερινότητα μας για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ότι αφορά την ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας και φαίνεται στην εξωτερική μας εμφάνιση. Αναφέρομαι μόνο στις ημέρες του μήνα που έχουν κάτι ιδιαίτερο το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει και όχι σε όλες. 


Ο μήνας ξεκινάει βρίσκοντας την Σελήνη στον Τοξότη και δίνοντας μας την αίσθηση της αισιοδοξίας αλλά και της ομορφιάς.Την Δευτέρα στις 2/4 και την Τρίτη στις 3/4 η Σελήνη από την θέση του Αιγόκερω μας προτρέπει να ασχοληθούμε με το δέρμα μας. Αυτές τις δύο ημέρες μπορούμε να φτιάξουμε ιδιαίτερα προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε διάφορα δερματικά προβλήματα. Μπορείτε να φτιάξετε μια κρέμα για το έκζεμα (βρείτε μια συνταγή εδώ: Θεραπευτική κρέμα για έκζεμα ) ή μια κρέμα για τα σπυράκια (βρείτε μια συνταγή εδώ: Φυσική μάσκα προσώπου για σπυράκια και ακμή) και να δείτε πραγματική διαφορά.


Επειδή όμως δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστείτε  κάτι από τα παραπάνω, η ενέργεια της Σελήνης από αυτή την θέση σας δίνει και άλλες επιλογές. Θα έχετε όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείτε με τα νύχια σας. Μπορείτε να κάνετε το μανικιούρ της εβδομάδας ή το πεντικιούρ σας επιλέγοντας την Δευτέρα. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι να προσπαθήσετε να διορθώσετε ή να κόψετε νύχια τα οποία μεγαλώνουν στραβά. Αυτό είναι καλύτερα να το κάνετε όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στην γέμιση της για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα διαφορετικά θα μεγαλώσουν πάλι στραβά.
Κάτι άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε εκείνη την ημέρα είναι αποτρίχωση ή να βγάλετε τα φρύδια σας χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές επειδή ένα λάθος θα σας πάρει αρκετό καιρό μετά για να διορθωθεί.


Την Παρασκευή στις 5 /4 που η Σελήνη θα έχει αλλάξει ζώδιο και θα βρίσκεται πλέον στον αστερισμό του Υδροχόου θα σας δώσει την χαρά της πρωτοπορίας και της διαφορετικότητας σε θέματα που αφορούν το ντύσιμο σας και την εμφάνιση σας. Αυτή η ημέρα θα σας βοηθήσει από την στιγμή που θέλετε να δημιουργήσετε ένα look που θα επαναστατεί σε σχέση με αυτά που συνηθίζατε μέχρι σήμερα.  Οι επιλογές που θα κάνετε σήμερα αγοράζοντας ένα αξεσουάρ, ένα ρούχο ή κάνοντας μια αλλαγή στο styling των μαλλιών σας σίγουρα θα σας δώσουν ένα αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα το οποίο θα είναι διαφορετικό αλλά υπέροχο. Οπότε η Παρασκευή είναι η ημέρα της πρωτοπορίας, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το τολμήσετε!



Την Τρίτη στις 9/4 και την Τετάρτη στις 10/4 (πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό) είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε κομπρέσες στα κουρασμένα ή ερεθισμένα μάτια σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με κρύες κομπρέσες από χαμομήλι ή με κομπρέσες από γάλα. Βέβαια θυμηθείτε εκείνες τις ημέρες να πιείτε λίγο παραπάνω νερό.


 Επειδή θα βρίσκονται πολλοί πλανήτες στον Κριό και σε συνδυασμό με την ενέργεια της Νέας Σελήνης κάποιες από εμάς μπορεί να μην γλυτώσουν τον πονοκέφαλο. Κάτι το οποίο θα έκανε καλό είναι ένα αφέψημα από κίτρινο γιασεμί ή βάλσαμο ούτως ώστε να τον προλάβουμε (μην το λαμβάνετε εάν είστε έγκυος). 
Βέβαια με αυτή την Νέα Σελήνη σίγουρα πολλές θα έχει πιάσει η άνοιξη με ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο μιας και η Αφροδίτη με τον Άρη θα βρίσκονται μαζί. Το ρόφημα που θα μπορούσε να συντροφεύσει αυτές τις ημέρες τονίζοντας τις ιδιότητες του Άρη σε συνδυασμό με την Αφροδίτη είναι ένα ρόφημα κανέλας (βρείτε την συνταγή εδώ: Αφέψημα κανέλας, γαρίφαλου και κόλιανδρου με θεραπευτικές ιδιότητες)


Την Πέμπτη στις 11/4 είναι μια καλή ημέρα για να βάψετε τα μαλλιά σας ενώ την Κυριακή στις 14/4 και την Δευτέρα στις 15/4 είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε ασκήσεις αναπνοής (μια τεχνική θα βρείτε εδώ: Βασική τεχνική σκόπιμης αναπνοής).  Επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.  Επίσης αυτές οι δύο ημέρες είναι κατάλληλες για να γυμνάσετε την ωμική ζώνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πιαστείτε (εάν δεν γυμναζόσαστε συχνά) αλλά θα παρατηρήσετε ότι η γυμναστική σας σε εκείνα τα σημεία θα πιάσει τόπο.
Οπότε καλή επιτυχία και παραμείνετε πάντα όμορφες!
Θα ακολουθήσει άλλο άρθρο για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες του μήνα 

Ενδιαφέροντα site

Εμφάνιση περισσότερων
Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το blog έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε εναλλακτικό θεραπευτή
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας - See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/11/blog-post_65.html#sthash.b5jA09ws.dpuf